Oudervereniging Westerkim

De oudervereniging is een groep ouders die, samen met de leerkrachten, van alles organiseert in de school. De OV bestaat dit jaar uit de volgende leden:

Aynur Soyyigit
Marlies Tresoor
Hava Ölmez
Turkan Citak

Activiteiten die de OV samen met het team organiseert, zijn bijvoorbeeld:
  • Kinderboekenweek
  • Schoolreis
  • Sinterklaas
  • Winterviering/Kerst
  • Carnaval
  • Projectweken
  • Spelletjesdag/sportdag
  • Sponsoractiviteit
  • Schoolkrant
Om dit te organiseren vragen we van elke ouder per kind €18,50 per jaar. Zo kan de OV net wat extra’s bieden voor onze kinderen!

Door het betalen van deze vrijwillige ouderbijdrage maakt u het mogelijk dat de kinderen van Westerkim aan allerlei leuke en leerzame activiteiten kunnen deelnemen. Het gaat hierbij om activiteiten die de lessen kunnen ondersteunen, en ook het nodige plezier opleveren.

Het spreekt voor zich dat deze activiteiten alleen doorgang kunnen vinden als wij ook over voldoende hulpouders kunnen beschikken. Voor meer informatie over hulpouder zijn/worden klikt u hier.

We verwachten dat alle ouders zich inzetten voor de school!

U kunt de OV via mail benaderen op: ov@obswesterkim.nl

Wilt u meer weten over groepsouder worden? Klik dan hier.