Hulpouders

Bij diverse activiteiten doen wij een beroep op hulpouders. U kunt zichzelf hiervoor aan het begin van het schooljaar opgeven door het invullen van de hulpouderbrief. U wordt dan benaderd door één van de commissieleden van de betreffende commissie.
Wij hopen uiteraard dat u, samen met ons, bereid bent om uw tijd en energie hiervoor beschikbaar te stellen, zodat alle activiteiten door kunnen gaan.
Aan de andere kant mag u van ons verwachten dat we activiteiten tijdig aankondigen, zodat u hier rekening mee kunt houden in uw planning,

Soms wordt van ouders gevraagd met hun auto te rijden om de kinderen bijvoorbeeld naar een kinderboerderij te brengen en te halen. De hulpouders dienen dan wel een inzittendenverzekering te hebben. De school en Oudervereniging Westerkim kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele (auto)schade.